DIY ihanimmat isänpäiväkortit

Jalanjälkikortti

Isänpäivä lähestyy. Pohdittiin Ässän kanssa miten voisimme ilahduttaa isää sekä isoisiä. Tänä vuonna tuntui jotenkin extra haastavalle kehitellä kivaa sekä persoonallista isänpäivälahjaa tuolle ihanalle lasteni isälle. Tavallinen bokserit ja sukat eivät tuntuneet tällä kertaa sopivalle muistamiselle. Pyysin Ässältä ideoita mitä voisimme isälle hommata lahjaksi.

Moottoripyörä! Tai sitten iso moottoriauto! Eiku ostetaan juna, sellanen oikea juna!

Joo, kiitos kulta näistä aivan loistavista lahjaideoista, mutta äidillä ei ikävä kyllä ole mahdollisuutta tuollaisia lahjoja isälle ostaa.

Suuntasimme lopulta ostoskeskukseen pohtimaan tätä meidän ongelmaa. Kiersimme useassa kaupassa, kunnes pääsimme yhteisymmärrykseen mikä on paras lahja isälle. Päädyimme ostamaan kirjan, salmiakkia ja tekemään itsekortin, johon Ässä halusi painaa jalanjäljet. Ässä oli niin innoissaan tästä lahjasta, että on jo moneen kertaan meinannut lipsauttaa sen. Täytyy nostaa hattua, miten hyvin tuo vajaa kolme vee osaa sulkea suunsa, kun näyttää merkkiä joka muistuttaa salaisuudesta. Tämän jälkeen hän lähteekin kihertäen omaan huoneeseen. Tämä on ihan parhautta! Oman ihanan lapsen into, tekee asioista aina kymmenen kertaa ihanampia ja jännittävämpiä.

Jalanjälkikortti

Perusvoide
Mustaa kartonkia
Talkkia
Hiuslakkaa
Rasvaa lapsen jalkapohjat huolellisesti perusrasvalla. Paina kartonki lapsen jalkapohjia vasten. Isompi lapsi voi astua itse kartongin päälle. Kartonkia ei saa hieroa jalkaa vasten, muutoin tulee suttanen jälki. Varo ettei tule useampia painalluksia ja varmista, että koko jalkapohja on painautunut kartonkia vasten. Sirottele reilusti talkkia päälle ja puhalla ylimääräiset pois. Viimeistele kortti hiuslakalla, jolloin talkki kiinnittyy kortiin.
Näitä kortteja oli ihana askarrella. Samalla syntyi Silmun muistojen laatikkoon 6kk muiston kohdalle jalan- ja kädenjäljet.
Millaisia isänpäiväkortteja teillä valmistetaan?
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.