Kirjoittaja ja yrittäjä

Koivulan emäntänä ja Halo of Life -yrittäjänä häärään minä, Kati. 80-luvun alussa syntynyt oletettavasti naisihminen, äiti ja vaimo. Olen sosiaalialan rautainen ammattilainen, tällä hetkellä kuitenkin nautin olostani hoitovapaalla. Jotta oloni ei olisi täyttä lomaa, toimin sivutoimisena yrittäjänä sekä opiskelen seksologiaa ja valokuvausta. Tavoitteena olisi valmistua seksuaalineuvojaksi 1/2019 ja valokuvaajaksi 1/2020. 

Minua voi luonnehtia ikuiseksi opiskelijaksi, hyvänolon etsijäksi sekä kulinaristiksi. Olen elämässäni kokenut paljon erilaisia vastoinkäymisiä, jotka ovat muokanneet ja tehneet minusta minut. Koulukiusaaminen, kasvaminen alkoholistiperheessä, vakavat krooniset elämänlaatua laskevat perussairaudet, sekundaarinen lapsettomuus, masennus, paino-ongelmat sekä hankalat raskaudet ja synnytykset ovat jättäneet jälkensä. Niiden ansiosta olen kasvanut itse ihmisenä sekä myös ammatillisesti. Tapahtumat ovat ohjanneet opiskelemaan, ymmärtämään ilmiöitä, hakemaan muutosta ja hyväksymään sen mitä ei voi muuttaa.

Halo of Life -yritys

Kevään ja kesän aikana minulla on kytenyt ajatus oman yrityksen perustamisesta ja nyt olen siitä viimein tehnyt totta. Lopulta perustin yrityksen nimeltä Halo of life eli elämän sädekehä. Halo of Life tarjoaa seksuaalineuvontaa, pari- perhe- ja yksilövalmennusta sekä valokuvausta. Toiminta-ajatuksena on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen.

Olen koulutukseltani Sosionomi AMK ja mielenterveys- ja päihdetyön hoitaja lisäksi valmistun seksuaalineuvojaksi 01/2019. Olen työskennellyt sosiaalialalla 14 vuotta, mielenterveys- ja nuorisosektorilla, niin kunnalla, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla. Olen ollut onnekas, kun olen saanut nähdä ja kokea paljon erilaisia asioita sosiaali- ja terveysalalla ammattilaisten johdolla.

Viime vuoden aikana olen omaa ammattitaitoani pyrkinyt viemää entistä enemmän luovaan suuntaan. Olen opiskellut luovia menetelmiä opinnoissani ja nyt myöhemmin ahminut tietoa terapeuttisesta valokuvasta. Tämän olenkin todennut olevan hyödyllinen keino itsetutkiskelussa sekä itsensä hyväksymisessä. Olenkin päässyt toteuttamaan aivan huikeita terapeuttisen valokuvauksen sessioita, jotka asiakkaat ovat todenneet voimaannuttaviksi. Eräs asiakas totesi, että:

“Kerrankin minusta on saatu sellainen kuva, josta pidän.”

Tämän palautteen innoittaman hakeuduin opiskelemaan virallisesti valokuvausta oppisopimuksella. Eli jatkossa tulen ottamaan entistä enemmän valokuvia sekä rakennan oman studion, jossa voin toteuttaa ihan kaikenlaisia kuvauksia. Tällä hetkellä kaikki kuvaukset toteutetaan asiakkaan kotona taikka luonnossa.

Koivulan emäntä -blogi

Koivulan emäntä -blogissa sisustetaan, laitetaan ruokaa, leivotaan, etsitään hyvää oloa ja innostutaan uusista asioista sekä hurahdetaan lastenvaatteista ja -tarvikkeista. Koivulan emännän tavoitteena on löytää kokonaisvaltainen hyvä olo, psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti.

Koivula

Koivula on 80-luvulla rakennettu omakotitalo, jota remontoidaan ja tuunataan tämän tästä. Koivula on projekti, joka ei valmistu koskaan. Kun yhden nurkan saa valmiiksi ilmestyy jostakin 10 uutta uudistusta tai remonttia vaativaa nurkkaa. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä itse emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Tervetuloa matkaan!

Kati

Kaikki blogissa olevat kuvat ovat minun jollei toisin mainita. Ethän lainaa kuviani ilman lupaa.