Koivula ja emäntä ite

Koivula on 80-luvulla rakennettu omakotitalo, jota remontoidaan ja tuunataan tämän tästä. Koivula on projekti, joka ei valmistu koskaan. Kun yhden nurkan saa valmiiksi ilmestyy jostakin 10 uutta uudistusta tai remonttia vaativaa nurkkaa. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä itse emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntänä häärään minä, Kati. Ikää on ehtinyt kertymään 35 vuotta. Olen sosiaalialan rautainen ammattilainen, tällä hetkellä kuitenkin nautin olostani hoitovapaalla. Minua voi kuvailla termeillä: ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä.

Minun lisäkseni Koivulaa asustaa mieheni sekä meidän kolme ihanaa lasta: Teinimonsteri (2002), Ässä (2014) ja Silmu (2017). Koivulaa vartioivat saksanpaimenkoira Sissi sekä valkoinen paimenkoira Solo.

Koivulan emäntä -blogissa sisustetaan, laitetaan ruokaa, leivotaan, etsitään hyvää oloa ja innostutaan uusista asioista sekä hurahdetaan lastenvaatteista ja -tarvikkeista. Koivulan emännän tavoitteena on löytää kokonaisvaltainen hyvä olo, psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti.

Tervetuloa matkaan!

 

Kaikki blogissa olevat kuvat ovat minun jollei toisin mainita. Ethän lainaa kuviani ilman lupaa.

 

Kati